CAFÉ LINDELL

Hos oss hittar du de ekologiska alternativen! Vi erbjuder vår omtalade lunchbuffé samt hemlagade pastarätter, pajer och grillade paninis. Vi erbjuder självklart även smarriga smörgåsar.

Arkiv
Kategorier

Hållbart

Publicerad Monday, February 17, 2020 15:00

Så jobbar vi med hållbarhet

Vi på GN Catering arbetar mot ett hållbart företagande. Här beskriver vi på vilket sätt det är viktigt för oss samt hur vi arbetar för att utveckla och förverkliga hållbarhet i vår verksamhet.

 

Tillsammans mot en hållbar framtid

Vårat dagliga arbete i verksamheten påverkar miljön och samhället vi lever i, vi vill vara med och bidra till en långsiktig och hållbar utveckling för våran planet nu och för kommande generationer. Vi är stolta över det arbetet vi har påbörjat och ser med nyfikna ögon, glädje och engagemang på framtiden och vårt mål till ett bättre företagande med mer tanke på miljö och hållbar utveckling hela vägen från leverantör till konsument. Vårt mål är att tillsammans med våra gäster lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt samt bli 100% hållbara.

Vi arbetar ständigt med att hitta smarta och hållbara lösningar utan att äventyra våran kvalité eller våra priser. Alla våra råvaror som vi använder är anpassade efter säsong och produktion är efter efterfrågan.

 

Åtgärder

För att minska mängden avfall vi producerar så kommer vi att byta ut alla våra koppar och engångsmaterial till mer miljövänligt material, ett material som är nerbrytbart. Vi puschar även för våra återanvändbara koppar som vi erbjuder i kaffeerna. Kaffe och te som säljs på våra kaféer är Fairtrade och Ekologiskt.

Svinn är en viktig fråga för oss då vi kan påverka den väldigt mycket. Vi har samarbete med välgörenhetsorginasationer som tar hand om maten som annars skulle ha blivit slängd, samt använder oss av appen Resq där vi säljer saker som håller på att gå ut i datum.

VÄLGÖRENHET ISTÄLLET FÖR SVINN!

 

Vi försöker att i största möjliga mån köpa varor som är lokalproducerade för att minska utsläppen. Vi försöker att köpa grönsaker som är ”krokiga” då producenten annars slänger den.

Personalen på kaffeerna samåker med varandra samt att inom en snar framtid kommer catering bilarna som vi använder vara EL-bilar.

Studenthäng...

Publicerad Friday, August 16, 2019 10:30

Käk till ert studenthäng..

 

Chiliglaserad kyckling med koriander & vitlök

Vår egen buljongkokta Pulled Pork med chipotle (levererans varm)

Tomatsallad Pico de Gallo

Quesadilla med jalapeno, tomat & cheddarost

Rostad majsröra med spenat

Skottsallad med örtvinägrett, gurka & sesamfrön

Vår egen salsa

Nachos

Örtaioli

 

Denna buffé är endast ett erbjudande till studenter på UMU. Vid beställning skall ni kunna uppvisa student-id.

 

169 kr (189 kr) / person

Fler förslag 

christian@gncatering.se

073-676 21 44 

Sugen på en kopp?

Publicerad Friday, August 09, 2019 00:00

Kaffesugen? Kom in till oss på Café Lindell, vi har dagsfärskt fikabröd och underbart kaffe!

Reward card

Publicerad Friday, August 09, 2019 00:00

Är du ofta och äter mat hos oss så tycker vi att du förtjänar något extra för det. Fråga oss i kassan så berättar vi mer!

Postadress

GN Catering
Box 7603
907 13 Umeå

Besöksadress

Universitetstorget 16
907 36 Umeå

 Kontakt

090-786 59 80, kontorsväxel
      076-113 63 99, brådskande ärenden
 
      Mail:   info@gncatering.se
                  robert@gncatering.se
© 2023 GN CateringInformation om cookies